Etsi kiinteistö
Jaa  »  
Apartment uusi T2 Alfama São Miguel Lisboa For Sale - ,
1 / 16
2 / 16
3 / 16
4 / 16
5 / 16
6 / 16
7 / 16
8 / 16
9 / 16
10 / 16
11 / 16
12 / 16
13 / 16
14 / 16
15 / 16
16 / 16
Näytä valokuvat suurempina
  • Video Katso
  • Kiinteistön tyyppiHuoneisto T2
  • Myydään
    € 780.000
  • Pinta-ala110 m²
  • KuntoUusi
  • PiiriLisboa
  • KaupunkiLisboa
  • Seurakunta
    São Miguel
  • PaikkaAlfama
  • REFPL-7261-DA
2
2
110 m²
110 m²
-
-
B-
 

Kuvaus

Uusi 110m² T2-asunto myytävänä Escolas Geraisissa, Alfaman ja São Vicenten välissä, näkymä Portas do Solin upealle näköalalle ja 160m² sekä maisemoitu sisäpiha.
Erinomainen viimeistely, joka täyttää korkeimmat mukavuusvaatimukset. Marmoriittilattia ja esillä oleva betonikatto stereotomialla antavat sille erityisen viehätyksen. Parvekelattia lioz-kiveä, keittiön työtasot Estremoz-marmoria ja harjattua ruostumatonta terästä oleva pesuallas. WC pesualtaat valkoista keramiikkaa ja seinään kiinnitettävä wc myös valkoista keramiikkaa. Valkoiseksi lakattu puurunko, kaksinkertaiset ikkunat ja valkoiseksi lakatut MDF-ikkunaluukut.
Asuntoon kuuluu myös ilmastointi sekä videopuhelinjärjestelmä, jossa on mahdollisuus liittää matkapuhelimeen.
Kiinteistössä on hissi ja pääsisäänkäynti maalauksellisen ja rauhallisen Largo do Salvadorin kautta, jonne autolla pääsee vain asukkaille.
Yksi ​​huoneiston eduista on sen ehdottoman poikkeuksellinen sijainti, lähellä lukuisia matkailu- ja kulttuurikohteita: São Jorge Linna, Santa Luzia ja Portas do Sol -näköalapaikat, Santa Clara Market, São Vicente de Fora -kirkko ja Kansallinen Pantheon.
Naapurustolle on ominaista sen iloinen ja eloisa sielu sekä monipuolinen ravintola-, kahvila- ja terassitarjonta, kuten sekä se, että symbolinen raitiovaunu 28 kulkee sieltä.
Tule tutustumaan ja rakastumaan tähän asuntoon. (Alfaman välissä et São Vicente) avec vue imprrenable sur le Tage.
Dans un immeuble ancien entièrement rénové, qui Combine lélégance et le charme de ses anciennes lignes architecturales avec le confort dun édifice entièrement etièrement asvecnoeurlement . Avec une cour intérieure aménagée.
Cet appartement comprend des finitions et des details de haute qualité qui répondent aux plus hauts standards de confort moderne. Kokonaispinta-ala on 110m², joka koostuu deux chambres, deux salles de bains et un salon spacieux qui se connecte à la cusine, entièrement équipée avec des appareils ultramodernes.
Sol en marmorite et plafond en béstérot nähtava aveeec . Plans de travail de la cuisine en marbre typique portugal (dEstremoz) et évier en acier inoxydable brossé. Lavabos en céramique blanche. Tuplavitrage. Volets valkoiseksi lakattua MDF-levyä. Climatisation et system dinterphone video mahdollistaa yhteyden kannettavaan puhelimeen. Sisältää parkkipaikan.
Immeuble avec ascenseur et pääsisäänkäynnin par le pittoresque et très paisible Paikka (leveä) do Salvador. Accès restreint en voiture aux résidents.
Lappartement bénéficie dun emplacement exclusif au coeur du centre historique de Lisbonne, tout près dAlfama - le plus ancien quartier de la ville - très proche du château de Saint George, miraddes (Santa Luzia et Portas do Sol), du Panthéon ja du Monastère São Vicente de Fora.
Venez découvrir et tomber amoureux de cet appartement et son quartier.

Sijainti

Alfama, São Miguel, Lisboa

Yhteystiedot

Private Luxury
AMI lisenssi: 14133
Website/verkkosivusto: privateluxury-realestate.com
Osoite: Avenida da Liberdade, 157 – R/c Dtº - 1250-141 Lisboa
Puhelin: 211 396 281 / 913 906 668