Etsi kiinteistö
Jaa  »  
Sale Apartment T2 Campo de Santana Pena Lisboa - , ,
1 / 28
2 / 28
3 / 28
4 / 28
5 / 28
6 / 28
7 / 28
8 / 28
9 / 28
10 / 28
11 / 28
12 / 28
13 / 28
14 / 28
15 / 28
16 / 28
17 / 28
18 / 28
19 / 28
20 / 28
21 / 28
22 / 28
23 / 28
24 / 28
25 / 28
26 / 28
27 / 28
28 / 28
Näytä valokuvat suurempina
  • Video Katso
  • Kiinteistön tyyppiHuoneisto T2
  • Myydään
    € 1.000.000
  • Pinta-ala140 m² | 154 m²
  • KuntoUusi
  • PiiriLisboa
  • KaupunkiLisboa
  • Seurakunta
    Pena
  • PaikkaCampo de Santana
  • REFPL-7271-DA
2
2
140 m²
154 m²
-
-
B
 

Kuvaus

T2-duplex-mezzanine 154m² myytävänä Campos dos Mártires da Pátriassa, Lissabonin sydämessä.
Huoneisto on osa Solar de Santanaa, vanhaa rakennusta Campo Santanassa, 1800-luvulta. XVII, joka tunnettiin aiemmin nimellä Palácio Vaz de Carvalho tai Casa das Torrinhas, on esimerkillisesti kunnostettu ja varustettu korkealaatuisilla viimeistelyillä.
Solarissa on kaksi erillistä sisäänkäyntiä, joista pääsee hissillä kahdessa korttelissa sijaitseviin huoneistoihin. Solarissa on maisemoitu sisäpatio, joka tarjoaa asukkailleen rauhan ja hiljaisuuden nurkan.
Huoneistossa on 3 kylpyhuonetta, 2 sviittiä ja toinen tila (mezzanine), joka voidaan muuttaa oleskelutilaksi tai toimistoksi. Ensimmäinen kerros, tilava ja valoisa, on erityisen sosiaalinen, toisin kuin vaatimattomampi yläkerta, jossa sijaitsevat makuuhuoneet ja yksityiset tilat. Korosta tilavaan kaappiin. Näiden kahden alueen erottaminen on siis tehty hillityn ja tyylikkään rigan reunustaman portakon kautta, joka antaa asuntoon avaruuden, valon ja avoimuuden tunteen. Huone, jossa on korkea katto, erottuu myös alkuperäisestä laattapaneelista, joka on upeasti entisöity.
PVC-kehykset kaksinkertaisilla laseilla, oscilobatentes. Riian puulattia. Whirlpool-laitteet. Ilmastointi jaettu kaikkiin divisioonoihin. Asuntoon kuuluu myös varasto ja oma autopaikka.
Jos etsit erottuvaa tilaa, jossa on charmia, paljon historiaa ja kaikki modernit mukavuudet, tämä kaksikerroksinen huoneisto Campo Santanan sydämessä on siksi suunniteltu sinulle.
Campos dos Mártires da Pátria on yksi pääkaupungin jaloimmista alueista, hyvin lähellä Lissabonin rakenteellisimpia teitä, kuten Marquês de Pombal -aukio, Avenida da Liberdade ja Almirante Reis. Se on erittäin miellyttävä ja suosittu alue, sillä siellä on luonnon monimuotoinen puutarha, jossa on järvi ja erilaisia ​​eläimiä sekä erilaisia ​​ruokailu-, kulttuuri-, koulutustiloja ja lukuisia palveluita. Siellä sijaitsevat myös Saksan suurlähetystö ja saksankielinen Goethe-instituutti; sekä lääketieteellisen tiedekunnan Nova-yliopistopaalu. Capuchos- ja São Josén sairaalat sijaitsevat myös Campo Santanan vieressä.
Huoneisto 3-osainen duplex-mezzanine, 154m² Vendre dans le quartier Campos dos Mártires da Pátria, au coeur de Lisbonne.
Lappartement fait partie du Solar de Santana, ancien bâtiment du quartier de Campo Santana, du XVIIe siècle anciennement connu sous le nom de Palácio Vaz de Carvalho tai Casa das Torrinhas, parfaitement réhabilité et doté de finitions de haute qualité.
Avec de deux entrées indépendantes qui permettent daccéder para ascenseur aux appartements répartis sur deux blocs, le Solar dispose dune cour intérieure aménagée qui offre à ses résidents un havre de paix et de tranquility en plein de Lisbon centre.
Lappartementissa on 3 salons de bains -huonetta, 2 sviittiä ja autre espace (mezzanine) pouvant être transformé salongissa tai toimistossa. Un premier étage, spacieux et lumineux, une vocation sociale, contrairement à letage supérieur plus isolé où se trouvent les chambres et les espaces privés. Erottaminen ces deux espaces se fait par a staircase on et elégant, au bois de Riga, qui donne à lappartement une sensation despace, lumière et ouverture. La pièce avec de hauts plafonds, erottuu également par son panneau de tuiles dorigine magnifiquement restauré.
Fennets PVC avec double vitrage. Parketti härkissä Riiasta. Whirlpool-laitteet. Ilmasto dans toutes les divisions. Lappartementissa on également dyyniluola ja une place de parking privée.
Jos aiot recherchez un espace different, avec du charme, beaucoup dhistoire et tout le confort moderne, cet appartement à Campo Santana est donc fait pour vous.
Campos dos Mártires da Pátria est lun des quartiers les plus nobles de la capitale, très proche des les plus tärkeitä asioita Lissabonissa, kanssani la Praça Marquês de Pombal, lAvenida da Liberdade et lAlmirante Reis. Cest un quartier très agréable et recherché abritant un jardin dune grande biodiversité, avec un lac et plusieurs animaux, ainsi que divers équipements de restauration, Culturels, éducatifs et de nombreux services. On y trouve également lambassade d'Allemagne et linstitut de langue allemande Goethe Institut; ainsi that le pole Université Nouvelle de la Faculté de Médecine. Les hôpitaux de Capuchos et San José sont également situés à côté de Campo Santana.

Sijainti

Campo de Santana, Pena, Lisboa

Yhteystiedot

Private Luxury
AMI lisenssi: 14133
Website/verkkosivusto: privateluxury-realestate.com
Osoite: Avenida da Liberdade, 157 – R/c Dtº - 1250-141 Lisboa
Puhelin: 211 396 281 / 913 906 668